MICE – Meetings, Incentives, Conferences, and Events

Sastanci i Kongresi

Satur Travel je turistička agencija/turoperator koja se bavi organizacijom i upravljanjem kongresa, konferencija, seminara i sličnih događanja.

Balkan je odlično mjesto za održavanje vašeg sljedeći poslovni seminara ili konferencije, a Satur je firma koja će voditi brigu o svim detaljima kao što su osiguranje svih uslova i detalja za uspjeh organizacije događaja.

Team building

Sve više i više, kompanije postaju svjesne da je interna komunikacija i zadovoljstvo kupaca jednako važna kao i vanjski faktori i komunikacija.

Dobro osmišljena i pomno planirana aktivnost u pravoj atmosferi, u pravo vrijeme i pravilno usmjerena može ojačati predanost radne snage, u cilju povećanja produktivnosti i motiviranosti. Satur Travel tim može vam organizovati i osigurati sve vrste team building rješenja u skladu s potrebama tvrtke.

Događaji

Znamo da imate samo jednu priliku ostaviti dobar dojam. To je razlog zašto ćemo raditi rame uz rame s vama kako bi vaš događaj bio za pamćenje i jedinstven, omogućujući vam da očarate publiku. .

Naš tim će vam pomoći pronaći sve prave elemente kako bi vaš događaj doživio potpuni uspjeh. Sa našim partnerima i pružateljima usluga tijekom posjete bilo kojeg dijela Balkana, Satur Travel planira organizovati događaje za vas i za vaše partnere. Bez obzira na veličinu publike ili ciljeve na umu, možemo pomoći da vaši klijenti dožive potpuno zadovoljstvo. .

Poticaji za zaposlene ili klijente

Bilo da je cilj putovanja motivisati vaš prodajni tim ili pokazati svoju zahvalnost za vjernost vaših klijenata / dioničarima, Satur Travel može da preporuči više opcija za organizaciju putovanja na Balkanu.

Naš tim je vaš savršen partner za organizaciju i koordinaciju sljedećeg motivacijskog putovanja u nekou od susjednih zemalja. Oštro oko za detalje, brojne godina iskustva i pravi kontakti, uz vrlo povoljne cijene za transport, smještaj u luksuznim hotelima, restorane, grupne posjete gradova i ostale aktivnosti su garancija za uspjeh organizacije željenog događaja.


DMC – Destination Management Company

Turoperator za region Balkana(Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Albanija, Hrvatska)

Satur Travel je lokalni turoperator sa sjedištem u Sarajevu (Bosna i Hercegovina), koji pruža turističke usluge savjetovanja, organizacije odmora, kombinaciju paket aranžmana u regionu, te organizacijom sastanaka, kongresa i team building događaja, koje se temelji na odličnom poznavanje destinacija.


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.